Ans Albarda

 

 

 

www.bestfitzadelservice

Website voor o.m. zadelmakers, paardrijden, paarden, ruitersport, rijzadels. Paardrijden met plezier!

www.gebruikterijzadels.nl

Gebruikte rijzadels kopen met garantie? Dat kan!

www.zadelwing.nl

Uw paard verdient een zadel met een drukverlagende Zadelwing!

Aanvraagformulieren

Contactformulier
Zadelreparatie

 

Second opinion

Als je 10 man wat vraagt over een zadel of over een zg. zadel en rugprobleem krijg je 20 verschillende antwoorden. Maar wat is nu hier van waar, wie moet je geloven. Wat is zin en onzin. In de paarden wereld is er een gouden regel en deze zegt dat de beste en betrouwbaarste antwoorden komen van mensen welke veel en een langdurige hippische ervaring hebben. Zowel met paarden als met zadels . Daarom is het goed dat je bij twijfel , problemen, vermoeden van belangen verstrengeling, koppel verkoop ed. een second opinion vraagt.

Rugproblemen, gedrag, rij technische of prestatie problemen worden dikwijls in verband gebracht met het zadel. Men maakt van deze problemen gemaakts halve maar een zadelprobleem. Want dan kan het probleem via de ruitersportwinkel of zadelmaker opgelost worden. Maar zo eenvoudig is het niet. De vraag is of het zadel deze problemen technische gezien kan veroorzaken. Het is voor een leek moeilijk te beoordelen of het zadel inderdaad de problemen veroorzaakt heeft. Want als het zadel goed is en het probleem technische gezien niet veroorzaakt kan zijn door het zadel heeft het kopen van een nieuw zadel ook geen zin. Tenzij je gewoon een nieuw zadel wilt.

Bent u en uw adviseur ervan overtuigd dat het probleem  door het zadel komt. Maar u twijfelt of dit technische inderdaad mogelijk is en u wilt zekerheid voordat u een nieuw zadel gaat kopen, vraag ons dan voor een second opinion. Wij zullen dan onderzoeken of het zadel het probleem is. Of het probleem opgelost kan worden met een nieuw zadel of dat bestaande zadel aangepast kan worden. Vraag naar onze oplossingen van het probleem. Welke mogelijkheden wij hebben om u te helpen. U krijgt van ons een  eerlijk en direct antwoord. Als u ons via de mail,  evt. vergezeld van wat foto’s, het probleem laat weten en ons meedeelt welke adviezen u allemaal al hebt gekregen kunnen wij ons al wat inleven in het probleem en kunnen wij laten weten wat naar onze mening en ervaring zin en onzin is. Wat u het beste kan doen.

Maar als u en uw adviseur 100% zeker weten dat probleem door het zadel komt is ons advies niet meer op het zadel rijden en een nieuw zadel kopen. Vraag ons naar onze zadels en de zadel oplossingen. Wij zullen u een passende aanbieding maken en er voor zorgen dat u een passend zadel krijgt.

Verbeter punten

Onze specialiteit

Wij denken dat wij alles goed voormekaar hebben. Dat er niets meer te verbeteren is aan het zadel of de zit van de ruiter. Maar wij weten dat er zelfs bij een zadel wat volgens de huidige normen goed ligt en  past, dat er toch nog veel te verbeteren kan zijn. Het zoeken en maken van VERBETER PUNTEN is onze specialiteit.

Lees meer

Zadel en rugproblemen

Oorzaak

Zadel en rug problemen. Het gebruik van het paard gaat dikwijls gepaard met zg. zadel en rugproblemen. De vraag is hoe komt dit. Is er een gebrek welke het rugprobleem veroorzaakt en waardoor het ook een zadelprobleem wordt. Of veroorzaakt het zadel een rugprobleem. Maar als er een rugprobleem is dan moet er een reden voor zijn.

Lees meer

 

Second opinion

Wat is zin en wat is onzin

Als je 10 man wat vraagt over een zadel of over een zg. zadel en rugprobleem krijg je 20 verschillende antwoorden. Maar wat is nu hier van waar, wie moet je geloven. Wat is zin en onzin.
In de paarden wereld is er een gouden regel en deze zegt dat de beste en betrouwbaarste antwoorden komen van mensen welke veel en een langdurige hippische ervaring hebben. Zowel met paarden als met zadels . Daarom is het goed dat je bij twijfel , problemen, vermoeden van belangen verstrengeling, koppel verkoop ed. een second opinion vraagt.

Lees meer

 

 

Over ons

Onze hobby is ons werk en ons werk is onze hobby. Wij kennen de paardensport als hippische consument maar ook als hippische ondernemer. Wij staan in het midden. Wij bekijken alles van 2 kanten.

Er moet evenwicht zijn tussen de gebruiker en de aanbieder.

Copyright

Copyright © 2012 Bestfit
Editing: Think Webdesign

Privacy & Disclaimer