Ans Albarda

 

 

Verbeter punten

Wij denken dat wij alles goed voormekaar hebben. Dat er niets meer te verbeteren is aan het zadel of de zit van de ruiter. Maar wij weten dat er zelfs bij een zadel wat volgens de huidige normen goed ligt en  past, dat er toch nog veel te verbeteren kan zijn. Het zoeken en maken van VERBETER PUNTEN is onze specialiteit.

Wij weten uit ervaring dat zelfs als het zadel niet de veroorzaker van het rug, rij technische of gedragsprobleem is dat er toch nog het nodige te verbeteren  kan zijn aan het zadel. Verbeter punten voor een betere passing of ligging, zit van de ruiter ed. Veranderingen welke men in het zadel kan maken welke een positieve uitwerking hebben op de prestatie en beweging van het paard. Maar ook op de zit en rij comfort van de ruiter.

Als TESTRUITER rij ik op veel zadels. Zadels van verschillende  merken en  diverse modellen. Zadels die technische allemaal wat anders zijn. Die net wat verschillen in vorm van het zitvlak, of passing en ligging, andere materialen. Andere zadelkussen vormen en vullingen. Nieuwe modellen zadelbomen. Doe dit samen met andere testruiters en wij wissel de ervaringen over en weer. Als TESTRUITER kan ik duidelijk het verschil voelen tussen het ene en het andere zadel. Ook voel en zie ik paarden betere of slechter presteren en bewegen onder de verschillende zadels. En daar moet dus een reden voor zijn. Er moet ergens iets zijn dat het ene zadel beter voelt en rijd dan het andere zadel. Daarom weet ik dat er in elk zadel nog wel wat te verbeteren is. Of dat een ander zadel op een aantal punten verbeteringen kan geven. Beter kan zijn dan het zadel wat u nu hebt. Als u denkt dat uw zadel mogelijk uw rijplezier, de wegingen en prestatie en gedrag van het paard negatief beïnvloed, vraag dan aan ons om te onderzoeken wat hier de van reden kan zijn. Of wij verbeter punten kunnen vinden. Of misschien een ander zadel wat een beter gevoel geeft. Wij hebben testzadel zodat u zelf kan voelen wat het  verschil is. MAAR ONS ADVIES IS, VERANDERD ALLEEN VAN ZADEL ALS HET EEN VERBETERING IS. Je weet nu wat je hebt en moet maar afwachten wat je krijgt. En u moet dat voelen en u niet laten beïnvloeden wat een ander zegt. Het moet een echte verbetering zijn voor de ruiter of het paard. En nog mooier  als het zou werken voor paard en ruiter. Graag helpen wij u bij het zoeken naar VERBETER PUNTEN.

Over ons

Onze hobby is ons werk en ons werk is onze hobby. Wij kennen de paardensport als hippische consument maar ook als hippische ondernemer. Wij staan in het midden. Wij bekijken alles van 2 kanten.

Er moet evenwicht zijn tussen de gebruiker en de aanbieder.

Copyright

Copyright © 2012 Bestfit
Editing: Think Webdesign

Privacy & Disclaimer