Ans Albarda

 

 

Waarom

Dagelijks zijn wij heel veel paarden waarvan de NATUURLIJKE bwegingen niet meer aanwezig zijn. Onder de natuurlijke beweging van paard of pony verstaan wij de beweging die het paard ooit heeft laten zien voordat men het paard zadel mak ging maken en het dier in VRIJHEID of los in de natuur liep.

Dagelijks zien wij ruiters waar het plezier van het paardrijden weg is.

Dagelijks zien wij paarden die geen enkele loop en werklust meer hebben.

Dagelijks zien wij paarden die het werk als zwaar ervaren en het eerder een kwelling is dan dat ze het werk met plezier doen.

Dagelijks zien wij paarden en ruiter combinties waarbij het rijden meer op een oorlog lijkt. Een strijd van wie de baas is. Een slagveld waar bepaald wordt wie de sterkste is.

Dagelijks zien wij combinaties waarvan een harmonische samenspel tussen ruiter en paard niet aanwezig is.

WIJ VRAGEN ONS AF WAAROM: Wat en waar ging of gaat het fout. Wij proberen een antwoordt te vinden voor het WAAROM. Wij gaan als specialist zoeken naar de fout en het probleem En als wij het antwoordt hebben gevonden zoeken wij naar de oplossing van het probleem. Zit het probleem in het zadel dan zoeken wij de oplossing in het zadel. Zit het probleem niet in het zadel dan zullen wij u dit eerlijk melden en u adviseren hoe u het echte problem kan oplossen. Hoe en waar u moet zoeken, wie u daarbij kan helpen.

DIT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ONZE ERVARING EN SPECIALISATIE.

ER zijn deskundigen die beweren dat 80 procent van de in Nederland gebruikte zadels niet goed is en niet goed ligt of past. Dit is natuurlijk natte finger werk. Er is geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor deze stelling te geven. Want als deze stelling waar zou zijn dan hebben  8 van de 10 zadelmakers een wanprestatie gepleegt. Wij weten uit ervaring dat dit niet zo is.

Wat wij ook weten is dat er altijd nog wel wat te verbeteren is. Als het om deze grote en kleine verbeteringen gaat kunnen ik u ook goed helpen.   Het is simpel en eenvoudig om bij elk probleen wat men bij het rijden ziet of voelt het zadel de schuld tegeven. Zeker als men een excuus zoekt en of er iemand graag zadels wilt verkopen. Er is altijd wel wat in het zadel te verbeteren, er is altijd wel een foutje in het zadel te vinden maar of dit ook de veroorzaker van het probleem is is niet zo eenvoudig en snel  te bepalen. Om er achter tekomen wat het echte probleem is ,is er veel tijd, kennis en ervaring nodig. EN HIERBIJ KAN IK U HELPEN.

WANNEER is er iets echt fout. Als er een groot verschil is tussn het gedrag en de natuurlijke vrije beweging van het paard en de beweging en gedrag en gevoel van het paard met de ruiter er op. Is het verschil groot dan is er een echt probleem en hebt u deskundige hulp nodig. Wij als rijzadel deskundige kunnen u hierbij helpen. Want als het probleem door het zadel komt is dit door ons als zadel en rijdeskundige snel vasttestellen.

BEL OF MAIL MIJ ALS U ZO EEN PROBLEEM HEBT.

Ik zorg ervoor dat het zadel niet meer het probleen zal zijn.

www.bestfitzadelservice

Website voor o.m. zadelmakers, paardrijden, paarden, ruitersport, rijzadels. Paardrijden met plezier!

www.gebruikterijzadels.nl

Gebruikte rijzadels kopen met garantie? Dat kan!

www.zadelwing.nl

Uw paard verdient een zadel met een drukverlagende Zadelwing!

Aanvraagformulieren

Contactformulier
Zadelreparatie

 

Over ons

Onze hobby is ons werk en ons werk is onze hobby. Wij kennen de paardensport als hippische consument maar ook als hippische ondernemer. Wij staan in het midden. Wij bekijken alles van 2 kanten.

Er moet evenwicht zijn tussen de gebruiker en de aanbieder.

Copyright

Copyright © 2012 Bestfit
Editing: Think Webdesign

Privacy & Disclaimer