Ans Albarda

 

 

Hoe werk ik

Mijn idee is dat ik de consument de mogelijkheid moet geven om te kunnen kiezen uit verschillende werkwijzen. Van alleen maar snel of met de minste kosten een zadel kopen tot volledige begeleiding en coachen, waardoor de zadeleigenaar het maximale plezier van paard en zadel kan krijgen.

Maar welke werkwijze men ook kiest HET PAARD ZAL ALTIJD CENTRAAL STAAN. Het WELZIJN VAN HET PAARD is voor mij een belangrijke drijfveer, immers alleen als het paard zich prettig voelt zal hij of zij optimaal kunnen presteren en zien wij dat er maximaal rijplezier voor paard en ruiter is. Daarbij is voor mij als zadeladviseur en SMS saddle fitter het zadel een belangrijke schakel. Want ik weet vanuit mijn specialisatie, kennis en ervaring maar ook als ruiter, paardenbezitter en dressuur jury dat alleen een goed passend en zittend zadel welke paard en ruiter minimaal hinderen een belangrijke bijdrage kunnen leveren om deze doelstellingen te realiseren.

U kiest die werkwijze welke bij u en uw paard past. Het gaat er voor mij om dat alle drie de partijen, het paard, u als ruiter en wij als zadelmaker plezier en voldoening moeten hebben van het zadel of de zadel aankoop. Daarbij ga ik eventuele confrontaties niet uit de weg, alles moet bespreekbaar zijn, zodat we voor alle partijen een optimaal resultaat kunnen bereiken. Samen zorgen wij ervoor dat wij onze doelstellingen kunnen halen.

Wilt U het maximale uit uw paard halen, het maximale aan rijplezier hebben, dan zal ik als zadeladviseur en zadel leverancier deel uitmaken van een team van specialisten welke u bij alle facetten van het paardrijden terzijde zullen staan. Onze specialiteit is het rijzadel en wij beheersen de kennis van al wat onder en rond het zadel gebeurt.

Hoe wilt U dat ik u help, voor welke werkwijze kiest U.
Ga naar VOORWAARDEN en PRIJZEN of CONTACT en AANVRAGEN

Over ons

Onze hobby is ons werk en ons werk is onze hobby. Wij kennen de paardensport als hippische consument maar ook als hippische ondernemer. Wij staan in het midden. Wij bekijken alles van 2 kanten.

Er moet evenwicht zijn tussen de gebruiker en de aanbieder.

Copyright

Copyright © 2012 Bestfit
Editing: Think Webdesign

Privacy & Disclaimer