Ans Albarda

 

 

Privacy en Disclaimer

Disclaimer

De maker(s) van zadelpasser-ans.nl besteden de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze website. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze website. Het gebruik van deze website is voor eigen risico. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct dan wel indirect - ten gevolge van de informatie op, de toegang tot het gebruik van deze website, wordt door de maker(s) nadrukkelijk afgewezen.

Privacy verklaring

Gegevens die u invult in het contactformulier of aan ons e-mailt worden zorgvuldig verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Vastleggen en verwerking van gegevens

Gegeven die u verstrekt via het contactformulier op de website worden per e-mail aan ons verstuurd. De e-mailberichten worden bewaard op één van onze werkstations of server die bij ons in kantoor staat(n). Er worden geen persoonsgegevens in de (online)database vastgelegd. U kunt ten alle tijden verzoeken de gegevens (e-mail) te laten verwijderen.

E-mail

E-mailberichten worden uitsluitend bewaard zolang dat nodig is om voor een correct afwikkeling, behandeling en beantwoording van uw e-mail zorg te dragen.

Website statistieken

In dit kader wordt het IP-adres van uw computer geregistreerd en wordt gebruikt voor de website statistieken. De gegevens die voor ons zichtbaar zijn, zijn te achterhalen met het IP-adres van uw computer. De gegevens die geregistreerd worden zijn: unieke bezoekers, aantal bezoeken, bekeken pagina's, aantal hits, tijd, land van herkomst, gebruikte browser, gebruikte trefzin en zoekterm. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt, uitsluitend wij en de webmaster hebben inzage.

Websites van derden

Deze privacy verklaring en disclaimer is niet van toepassing op websites welke een link naar deze website hebben. Zij hebben mogelijk een eigen privacyverklaring.

Opmaak en wijzigingen

Deze privacy verklaring is voor het laatst gewijzigd op 29 februari 2012 en kan op elk moment worden gewijzigd zonder dat u daarvan op de hoogte wordt gesteld.

Over ons

Onze hobby is ons werk en ons werk is onze hobby. Wij kennen de paardensport als hippische consument maar ook als hippische ondernemer. Wij staan in het midden. Wij bekijken alles van 2 kanten.

Er moet evenwicht zijn tussen de gebruiker en de aanbieder.

Copyright

Copyright © 2012 Bestfit
Editing: Think Webdesign

Privacy & Disclaimer